Projecte Bib@prop. Les biblioteques ben a prop teu


Coneixeu el projecte Bib@prop?

Es tracta d´un projecte de creació d´una app per localitzar biblioteques i sales d´estudi, que s´enmarca dintre del projecte LABO: Laboratoris d´aprenentatge de biblioteques obertes, el qual consisteix en un espai obert de col·laboració entre biblioteques públiques i universitàries (Universitat Oberta de Catalunya, Universitat de Girona i Universitat Politècnica de Catalunya) a través del qual, i fruit del treball transversal entre aquestes organitzacions i els seus sistemes de gestió és pretén aconseguir un major aprofitament dels recursos al servei dels ciutadans.

Quines altres accions es volen dur a terme en el marc d´aquest projecte col·laboratiu?

  • Crear espais LABO a les biblioteques públiques i universitàries de forma que es doni el treball col·laboratiu entre els usuaris i puguin desenvolupar diferents projectes TIC, treballs acadèmics, etc.
  • Potenciar l´oferta anual de sales d´estudi i treball en grup als estudiants universitaris en les biblioteques públiques, sobretot en època d´exàmens.
  • Formació en les TIC i CODECLUBCAT (introducció al llenguatge de programació als infants de les biblioteques mitjançant la participació d´universitaris.)
  • Crear un servei de préstec comú entre les biblioteques públiques i universitàries per tal de fer l´accés de la forma més àgil.
  • Potenciar les col·leccions documentals científiques a les biblioteques.
  • Dinamitzar, mitjançant actuacions i projectes la creativitat, el potencial d´innovació i creació dels usuaris de les biblioteques públiques i universitàries.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Serveis, Uncategorized i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s