LABS PORTÀTILS TECNOLÒGICS: TALL DE VINIL


Dilluns 8 de novembre encetem el projecte Labs portàtils tecnològics de tall de vinil, un projecte de la Diputació de Barcelona que ofereix 6 activitats a la nostra biblioteca dirigides a públics diferents.

Els Labs portàtils tecnològics és una iniciativa, en el marc del programa BiblioLab, que neix amb la voluntat d’apropar la cultura maker a les biblioteques. Es tracta d’uns laboratoris de creació que permeten a la ciutadania experimentar amb tecnologies que potenciïn la seva creativitat mitjançant infraestructures de producció a petita escala i apoderar-la per assolir els seus propis reptes. Amb els Labs portàtils tecnològics les biblioteques públiques esdevenen espais d’aprenentatge, experimentació i creació de nou coneixement de forma col·laborativa.

El mòdul de tall de vinil està format per un conjunt d’eines que permeten desenvolupar pràctiques i exercicis per fer impressions de vinils. L’objectiu final és apropar aquestes tecnologies a la ciutadania en general, i mostrar d’una forma pràctica el seu funcionament.

  • Dilluns 8 de novembre de 17:30 a 19:30h

“Personalitza la teva tauleta, portàtil,…..”

Aprèn a crear adhesius per personalitzar i que sigui única la teva tauleta, gràcies al tall de vinil. En aquest taller s’aprendrà a dissenyar en 2D amb programari lliure, que després es podrà tallar amb una màquina automàtica per fabricar les nostres creacions.

Adreçat a famílies amb infants a partir de 8 anys.

  • Dijous 11 i 25 de novembre de 15 a 16:30h

“Crea el teu lema”

Crea el teu lema per poder aplicar-lo allà on vulguis i que es vegi. Aprèn a crear adhesius personalitzats gràcies al tall de vinil. En aquest taller s’aprendrà a dissenyar en 2D amb programari lliure, que després es podrà tallar amb una màquina automàtica per fabricar les nostres creacions.

Adreçat a adults

  • Dilluns 15 i dimecres 17 de novembre de 17 a 18:30h

“Personalitza el teu mòbil”

Aprèn a crear adhesius per personalitzar, i que sigui únic, el teu mòbil gràcies al tall de vinil. En aquest taller s’aprendrà a dissenyar en 2D amb programari lliure, que després es podrà tallar amb una màquina automàtica per fabricar les nostres creacions.

Adreçat a joves a partir de 12 anys.

Inscripció prèvia a l’Espai Jove El Galliner.

  • Dimarts 23 de novembre de 17:30h a 19h

“Crea el teu atrapasomriures”

Fes un divertit atrapasomriures personalitzat amb adhesius que hauràs dissenyat i creat.

Adreçat a infants de 5 a 8 anys.

  • Dimarts 30 de novembre de 17:30h a 19h

“Crea el teu propi tres en ratlla”

Crea el teu propi tres en ratlla personalitzat amb adhesius que hauràs dissenyat i creat.

 Adreçat a infants de 5 a 8 anys

  • Dijous 2 i 9 de desembre de 18 a 19:30h

“Crea el teu adhesiu personalitzat”

Crearem un adhesiu amb vinil, en forma de bola de nadal personalitzada amb el nom i/o algun motiu decoratiu. Ens endinsarem en la fabricació digital d’una manera pràctica i divertida. Aprendrem a treballar el disseny vectorial i el tall en vinil.

Adreçat a adults.

Per assistir a les activitats cal inscriure’s prèviament trucant al tel. 938607116 o enviant un correu electrònic a b.llicam.co@diba.cat.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s