Retrats de la paraula


A la Primera planta de la Biblioteca ca l’Oliveres, disposem d’una zona preparada per acollir exposicions temporals de pintura, dibuix, fotografia i altres temàtiques.

L’objectiu principal és donar a conèixer els treballs d’artistes locals a la resta de la població, però també acollir exposicions d’interès general .

Si tens material i t’agradaria exposar-lo, o bé coneixes algú interessat en exposar la seva obra, pots contactar amb nosaltres.

Des del 23 de març fins el 21 d’abril podeu visitar una exposició itinerant de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona que es diu: ”Retrats de Paraula.” A càrrec de Carles Rodríguez Marín.

Es tracta d’una exposició fotogràfica de retrats d’escriptors, periodistes, il·lustradors…, tots amb el denominador comú del llibre, i acompanyats d’un fragment de la seva obra.

Carles Rodríguez i Marín, l’autor de l’exposició, fa més de vint anys que es dedica professionalment a la fotografia i està especialitzat en reportatges i retrats en els quals pretén plasmar un sol moment del pensament de cada personatge fotografiat.

Segons paraules de l’autor, Carles Rodríguez Marín: “La proposta és el ‘retrat’, en l’estat més pur, proper, en blanc i negre. He escollit aquest enfocament per la proximitat, perquè descobreix la persona; es veu més despullat, sincer, la solitud entre ell i jo; ens ensenya el jo més tímid o extrovertit, el que s’amaga o es mostra al món, sense jocs ni muntatges”.

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions, Uncategorized i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa el teu comentari