LA TEVA OPINIÓ IMPORTA. VALORA ELS SERVEIS DE LA BIBLIOTECA!


A la web de l’Ajuntament, podràs trobar l’enquesta per valorar tres serveis municipals, i entre ells la biblioteca.

Podràs valorar-ne els seus serveis, l’horari, l’equipament, les activitats que oferim, la proximitat del servei amb la ciutadania, etc…

Els Ajuntaments estant obligats a elaborar Cartes de serveis, i aquest any, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, a Lliçà d’Amunt es començaran a elaborar les cartes de tres serveis municipals.

Què és una carta de serveis?

Les cartes de serveis són documents públics a través dels quals les organitzacions comuniquen a les persones usuàries dels seus serveis els compromisos de qualitat que assumeixen en la seva prestació, així com els drets, deures i forma de participació que tenen en relació amb aquests. Es tracta d’una eina de gestió, de millora contínua i de rendició de comptes. 

Un dels apartats d’una carta de serveis són els compromisos de  qualitat. Abans de definir els compromisos d’un servei, en termes d’eficàcia i de qualitat de la prestació, cal fer una enquesta de valoració d’aquell servei per part de la ciutadania. 

Per això és molt important que com més persones millor pugueu contestar l’enquesta i ajudar-nos a definir els compromisos de qualitat que hem de treballar per millorar el servei de la Biblioteca.

LA BIBLIOTECA LA FAS TU! PARTICIPA-HI!

Només has de fer clic AQUÍ i començar a contestar!

I moltes gràcies per la teva col·laboració!

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s