COMENCEM L’ANY PREPARANT CONSERVES I DEIXANT ANAR LES EMOCIONS A TRAVÉS DE L’ART


Avui dimarts la biblioteca torna a obrir en l’horari habitual després de les festes nadalenques. Us esperem a totes i tots per compartir les lectures que us han regalat.

I avui dia 9 de gener també comencen les inscripcions a les activitats d’aquest mes. Tornem a iniciar els cursos d’aproximació als continguts ACTIC nivell mitjà i avançat. Podeu fer la inscripció a través de la web de l’Ajuntament.

I com a activitats especials aquest mes trobareu l'”Hora del Vermut a Ca l’Oliveres” d’aquest dissabte 13 de gener a les 12h, en que els d’Esbiosfera de Cardedeu ens ensenyaran a fer conserves pel rebost.

Conservar en pots és deliciós i segur. Farem un vermut compartint coneixements, tastant conserves de tot tipus: dolces, encurtides i agredolces i gaudint d’aquest meravellós món de la conserva de verdures i fruites!

També us recomanem el taller “Art i emocions” que tindrà lloc el dissabte 20 de gener de 12 a 13:30h a càrrec d’en Joan de l’Escola d’Art Kaizen de Lliçà d’Amunt. Va adreçat a adults i ens anirà bé per començar l’any amb harmonia. A la primera part del taller es treballarà la concentració i la relaxació a través del dibuix tipus Zentangle. La segona part serà més creativa i es treballaran les emocions a través de l’ús dels colors.

I com cada mes podreu gaudir dels clubs de lectura per a petits i adults, i de les sessions de foment de la lectura adreçades a famílies amb infants, com el “Niu de paraules” i el “Contes al vol”. I durant aquest mes i fins a finals de febrer podreu visitar l’exposició d’obres de poesia visual dels artistes Miquel Àngel Mercader i Guillem Dotú, que porta per nom “Embellir”.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa el teu comentari