CONVERSA AMB MARGA NADAL I TORNEN ELS INSTANTS MUSICALS


En el marc de l’activitat del Club de lectura de la biblioteca Ca l’Oliveres, el dimecres 14 de febrer a les 18h hi ha programada una tertúlia amb Marga Nadal, autora de Vides Regalades.

Marga Nadal (Barcelona, 1964). Doctora en Biologia, ha dedicat tota la seva carrera professional a la recerca biomèdica. L’escriptura és una de les seves passions, cultivada des de l’adolescència amb tot el secret que permet ser la petita d’una família nombrosa. L’any 2009 va guanyar el primer premi del I Concurs de divulgació científica del PRBB (Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona) amb el relat “Carta a una jove científica”.

Vides Regalades és la seva primera novel·la i ens parla de dues dones. La Carmen i la Brígida, pertanyen a classes socials oposades, però pateixen els mateixos entrebancs a l’hora d’aconseguir les seves aspiracions. Les uneix el fet de ser dones i veure’s negada qualsevol aspiració de llibertat per seguir el camí que desitgen.

I aquest mes de febrer tornem a iniciar la col·laboració amb l’Escola de Música de la Vall del Tenes (EMVT) i engeguem un any més els INSTANTS MUSICALS. Una vegada al mes a les 17:45h, coincidint el dia que es troba el club de lectura, podreu gaudir de 15 minuts de música en directe a càrrec d’alumnes de l’EMVT.

I aquest dimecres 14 de febrer a les 17:45h a la sala de revistes tindrem un duo de veu i piano, Aroa Vergara de 16 anys (veu), i Thomas Borotau de 15 anys (piano).

sdr
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa el teu comentari