LAB PORTÀTIL IMPRESSIÓ 3D


La biblioteca Ca l’Oliveres disposa fins a finals d’abril d’un laboratori portàtil tecnològic en impressió 3D en el marc del programa BiblioLab que ofereix la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, a les Biblioteques de la Xarxa, i que neix amb la voluntat d’apropar la cultura maker a les biblioteques i al seu públic.   

Es tracta d’un laboratori de creació que permet a la ciutadania experimentar amb la tecnologia de la impressió 3D amb l’objectiu de potenciar la creativitat, fent de la biblioteca un espai d’aprenentatge, d’experimentació i de creació de nou coneixement de forma col·laborativa.  

La biblioteca oferirà dos tallers dirigits a joves, adults i a comerços per iniciar-se al disseny i a la impressió 3D:

INICIACIÓ AL DISSENY I A LA IMPRESSIÓ 3D. Dilluns 8 d’abril de 16:30 a 19:30h. Adreçat a joves a partir de 1r d’ESO. Inscripcions a l’Espai Jove EL Galliner.

INICIACIÓ AL DISSENY I A LA IMPRESSIÓ 3D. Divendres 5 i 12 d’abril de 13:45 a 15:45h. Adreçat a comerços i també al públic adult.

I dimarts 9 d’abril a les 17:30h els infants a partir de 6 anys acompanyats d’un adult, també podran conèixer el funcionament de la impressió 3D i faran una figura de Sant Jordi amb un llapis 3D.

Les places dels tallers són limitades i caldrà fer la inscripció a partir del 2 d’abril.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa el teu comentari